Retourprocedure consumenten
Bent u na ontvangst van uw bestelling niet tevreden over het geleverde artikel of klopt de maat niet? Bij Maxisafety mag u binnen de 14 dagen na de dag van ontvangst van de volledige bestelling de aankoop van de goederen ongedaan maken, dit zelf zonder opgave van een bepaalde reden. U kunt de goederen binnen deze 14 dagen zonder voorafgaande mededeling aan ons retourneren, mits u daarbij een duidelijk verklaring voegt waaruit blijkt dat u de aankoop ongedaan wenst te maken (bijvoorbeeld het modelformulier voor herroeping dat onderaan deze tekst is opgenomen). Wij verzoeken u echter vriendelijk om ons vooraf op de hoogte te brengen van uw voornemen om producten te retourneren. In dat geval ontvangt u een retournummer, waarna u de producten binnen 14 dagen vanaf dat moment dient te retourneren. Het retouradres kunt u op het modelformulier vinden. De kosten voor retourneren zijn voor uw rekening. Wij betalen het complete aankoopbedrag en de betaalde verzendkosten (indien u verzendkosten bij de bestelling aan Maxisafety betaalde) compleet terug binnen de 14 dagen nadat u ons op de hoogte heeft gebracht van de koop af te zien. Wij betalen dit tegoed van een klant ten gevolge van een retour terug via hetzelfde betaalmiddel als waar de klant mee heeft betaald, tenzij er met de consument een andere betaalmethode overeengekomen is. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling tot aan het moment dat de producten zijn geretourneerd of totdat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. Let op: Goederen dienen teruggestuurd te worden in originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking. Indien het product niet in originele staat teruggestuurd wordt kan Maxisafety beslissen om slechts een gedeeltelijke of geen creditering toe te passen indien het product onverkoopbaar is. Gepersonaliseerde goederen (vb. kleding die bedrukt/gepersonaliseerd is met jullie bedrijfslogo) zijn als zijnde maatwerk  uitgesloten van het herroepingsrecht en worden derhalve nooit teruggenomen.
Hierbij vindt u de link met informatie die betrekking heeft op het herroepingsrecht.

Download het Modelformulier herroeping

Retourprocedure zakelijke klanten
Goederen die verkocht worden aan zakelijke klanten worden niet terug genomen. Bent u na ontvangst van uw bestelling als zakelijke klant niet tevreden over het geleverde artikel of klopt de maat niet?  Contacteer dan Maxisafety binnen de 14 dagen, in bepaalde gevallen kan Maxisafety wel zelf een oplossing bieden of retour toestaan aan zakelijke klanten. Bij een toegestane retour dienen de goederen teruggestuurd te worden in originele staat en verpakking. In geval van retour kan een deel van of het complete aankoopbedrag en de betaalde verzendkosten (indien u verzendkosten bij de bestelling aan Maxisafety betaalde) compleet terug betaald worden binnen de 14 dagen na ontvangst van uw retour. Wij storten dit tegoed van een klant ten gevolge van een retour terug via een betaling op de bankrekening of betalen terug via de betaalprovider. Indien het product niet in originele staat terug gestuurd wordt kan Maxisafety beslissen om geen of slechts een gedeeltelijke creditering toe te staan. Gepersonaliseerde goederen worden nooit teruggenomen.

Omruilen artikel

Het direct omwisselen van een artikel is helaas niet mogelijk. Indien u een ander product, een andere maat of kleur in de plaats wenst, dan kan u dit opnieuw online bestellen. Voor retouren: zie ook informatie i.v.m. onze retourprocedure.

Winkelwagen
Scroll naar boven